Російські війська риють окопи в Курській області

Російські війська риють окопи в Курській області

Укрінформ
Російські військові почали рити окопи в Курській області на тлі просування українських військ на цьому напрямку.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Радіо Свобода із посиланням на допис OSINTtechnical.

Оборонні споруди, як стверджується, зводяться біля траси Льгов-Суджа за півтора кілометра від Суджі. Згідно зі супутниковими знімками, найближча до України з траншей, що будуються, розташована поряд із селом Вікторівка за 45 кілометрів від кордону. Найдальша - на перетині трас Селіхові Двори-Іваніно та Дияконово-Суджа поряд із Курськом за 75 кілометрів від кордону.

При цьому командир підрозділу "Ахмат" генерал Апті Алаудінов стверджує, що ЗСУ не контролюють Суджу і що там точаться бої. Після початку вторгнення ЗСУ до Курської області Алаутдінов, який також обіймає посаду заступника начальника Головного військово-політичного управління Збройних сил Росії, щодня виступає із заявами про успіхи російських військових.

Читайте також: Росія виводить частину військ з України для відправлення їх під Курськ - WSJ

Як повідомляв Укрінформ, головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський напередодні заявив, що Сили оборони проводять наступальну операцію на території Курської області. Під контролем Збройних сил України станом на 13 серпня перебувають 74 населені пункти Курської області РФ.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-