Російські війська за минулу добу скинули на Сумщину майже вдвічі менше КАБів

Російські війська за минулу добу скинули на Сумщину майже вдвічі менше КАБів

Укрінформ
За минулу добу росіяни на Сумщині застосували майже вдвічі менше КАБів, що пояснюється ефективністю ударів з боку України по російських аеродромах і відсуванням росіян від кордону.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини" повідомив речник оперативно-тактичного угруповання "Сіверськ" Вадим Мисник.

"За минулу добу на Чернігівщині ворог обстріляв 7 населених пунктів, на Сумщині - 32. Однак на Сумщині ворог за минулу добу застосував майже вдвічі менше КАБів. Тобто дається взнаки, що ми проріджуємо авіацію їхню, здійснюємо удари по їхніх аеродромах, і те, що дещо відсунули ворога від кордону", - сказав він.

Читайте також: Ворог вночі та зранку 14 разів обстріляв прикордоння Сумщини - нарахували 40 вибухів

Характеризуючи ситуацію на Чернігівщині, Мисник зауважив, що вона кардинально не змінилася. За його словами, росіяни зберігають свою присутність на кордонах і "періодично за можливості намагаються застосовувати ДРГ". Також російські війська застосовують весь наявний арсенал озброєння для атак на прикордоння.

Як повідомляв Укрінформ, підрозділи протиповітряної оборони в ніч на 15 серпня знищили над Сумською областю чотири російських безпілотники.

Фото ДСНС, ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-