Бійці СБУ взяли в полон одразу 102 російських військових на Курському напрямку  - джерело

Бійці СБУ взяли в полон одразу 102 російських військових на Курському напрямку - джерело

Фото, відео
Укрінформ
Спецпризначенці Служби безпеки України взяли в полон відразу 102 військових РФ у Курській області.

Про це повідомило Укрінформу джерело в СБУ.

"Це наймасовіше взяття ворога в полон, яке вдалося провести за один раз. Ідеться про взяття в полон рашистів саме на Курщині", - уточнив співрозмовник.

Він додав, що це стало можливим завдяки спецоперації, яку провели воїни ЦСО «А» СБУ. Вони захопили та зачистили розгалужений, бетонований та якісно укріплений з усіх сторін ротний опорний пункт – з підземними комунікаціями та приміщеннями для проживання особового складу, їдальнею, зброярнею та навіть банею. За даними співрозмовника агентства, противник не збирався здаватися в полон, провізії та боєприпасів було більш ніж достатньо.

Читайте також: Росія готова міняти полонених з Курської області? Лубінець поговорив із Москальковою

Спецпризначенці ЦСО А СБУ взяли в полон 102 військовослужбовців 488-го гвардійського мотострілкового полку ЗС РФ та підрозділу «Ахмат».

Як повідомляв Укрінформ, полонені росіяни з різних підрозділів у Курській області заявляють про бажання потрапити на обмін з бійцями «Азову», які перебувають у російському полоні.

За даними експертів, захоплені в полон російські військові в Курській області РФ, зокрема офіцери ФСБ, ГРУ, кадирівці, строковики, стануть цінним обмінним фондом для України.

Фото: Проєкт "Хочу жить"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-