У Курській області ЗСУ просунулися і вже контролюють 82 населених пункти - Сирський

У Курській області ЗСУ просунулися і вже контролюють 82 населених пункти - Сирський

Укрінформ
Від початку поточної доби українські війська на окремих напрямках Курської області РФ просунулись від 500 м до 1,5 км, відбили три контратаки противника та продовжують ведення наступальних дій.

Про це під час Ставки доповів Президенту головком Олександр Сирський, повідомив Володимир Зеленський у Телеграмі, передає Укрінформ.

«З початку наступальної операції на території Курської області наші війська з боями просунулися на території противника на 35 км, взято під контроль 1150 кв. км території, 82 населених пункти, в цілому ситуація контрольована», - зазначив Сирський.

Також, за словами головкома, Сили оборони продовжують ведення операції у східних та південних оперативних зонах. «Основні зусилля зосереджуються на недопущенні просування ворога в напрямку Торецька та Покровська», - розповів Сирський.

Читайте також: Обмін полоненими, фронт і зброя: Зеленський провів Ставку

Обстановка на Сході та Півдні України, за його словами, залишається складною, але контрольованою.

Як повідомлялося, 15 серпня Президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки Верховного головнокомандувача, на якій було оголошено про створення на підконтрольних територіях у Курській області військової комендатури. Її керівником призначили генерал-майора Едуарда Москальова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-