У Міноборони законтрактували озброєння і тилового майна більш як на ₴280 мільярдів

У Міноборони законтрактували озброєння і тилового майна більш як на ₴280 мільярдів

Укрінформ
Закупівельні агенції Міністерства оборони за кошти держбюджету 2024 року уклали контракти на постачання озброєння та тилового майна на суму понад 280 млрд грн.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужбаМіноборони.

«Наша мета – гарантувати стабільність та надійність у забезпеченні ЗСУ сучасним озброєнням і тиловим майном, бо це критично важливо для успішного виконання завдань військовослужбовцями», - підкреслив заступник міністра оборони Дмитро Кліменков і додав, що значна частина цих закупівель здійснюється у вітчизняних виробників.

Зокрема, «Агенція оборонних закупівель» уклала контракти на постачання озброєння на 222,2 млрд грн, тоді як «Державний оператор тилу» забезпечив закупівлі тилового майна на 61,7 млрд грн.

Як заявили у Міноборони, такий значний обсяг закупівель підтверджує рішучість забезпечити ЗСУ сучасними ресурсами, які є критично важливими для підтримки їхньої боєздатності та ефективності.

Читайте також: Лише п’ять документів: Міноборони максимально спростило процедуру кодифікації озброєння

Як повідомляв Укрінформ, Господарський суд міста Києва задовольнив позов Офісу генерального прокурора та стягнув із комерційного товариства на користь Міністерства оборони понад 93 млн гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-