Росіяни вночі вдарили по Козачій Лопані на Харківщині, загинула жінка

Росіяни вночі вдарили по Козачій Лопані на Харківщині, загинула жінка

Укрінформ
Війська РФ вночі вдарили по Козачій Лопані на Харківщині, загинула жінка.

Про це повідомляє у Телеграмі начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Близько 22:00 та близько півночі ворог завдав ударів по с. Козача Лопань Дергачівської громади. Внаслідок обстрілів загинула жінка, дані встановлюються. Пошкоджено приватні будинки, зруйновано дах та виникла пожежа у двохповерховому будинку», - написав очільник області.

Він зазначив, що в 16:05 та 15:00 в Куп'янському районі (Курилівська ТГ, с. Новоосинове) внаслідок обстрілу пошкоджено приватний будинок та господарчу споруду.

Близько 16:10 у Харківському районі (Малоданилівській ТГ) ворог завдав авіаційного удару, але інформація про постраждалих та руйнування не надходила. На місці падіння знайдено частини УМПБ Д-30.

Також у 17:51 у Богодухівському районі (Золочівська ТГ, с. Одноробівка) внаслідок обстрілу горіли зруйнований будинок, господарча споруда та трава на відкритій території.

Читайте також: Росіяни вдарили по Сумах, є постраждалий

Близько 22:00 у Куп'янському районі (Куп'янська ТГ, смт. Куп'янськ-Вузловий) внаслідок обстрілу були пошкоджені скління вікон, двері трьох приватних будинків та гараж.

За словами керівника ОВА, о 4:30 17 серпня відбувся обстріл ворожим КАБом у селищі Борова Ізюмського району. Інформація щодо постраждалих та руйнувань не надходила.

Як повідомляв Укрінформ, у Харківській області упродовж доби 16 серпня через російські обстріли загинули двоє людей і ще 12 постраждали.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-