Зеленський: Наразі основне завдання України - знищити якомога більше російського потенціалу війни

Зеленський: Наразі основне завдання України - знищити якомога більше російського потенціалу війни

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський заявив, що наразі основне завдання українських оборонних дій – знищити якомога більше російського військового потенціалу.

Про це Зеленський наголосив у вечірньому зверненні, опублікованому у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Є за сьогодні хороші, потрібні нам результати у знищенні російської техніки під Торецьком. І це все – більш ніж захист для України, це зараз основне завдання наших оборонних дій загалом – знищити якомога більше російського потенціалу, потенціалу війни, і проводити максимум контрударної роботи. Зокрема це і створення буферної зони на території агресора – наша операція в Курській області", - зазначив Зеленський.

Відео - ОП

За його словами, все, що завдає втрат російській армії, російській державі, їхній оборонці та їхній економіці – все це допомагає Україні не допускати розширення війни та наближати справедливе закінчення цієї агресії, справедливий мир для України.

Зеленський висловив вдячність кожному й кожній, хто б’ється заради, хто допомагає обороні, хто працює заради України.

Читайте також: ЗСУ операцією в Курській області подолали перевагу Росії у живій силі й техніці - ISW

"Особливо я хочу відзначити сьогодні нашу 100-ту окрему механізовану бригаду – на Торецькому напрямку. Дякую вам, воїни! Дякую вам за силу. 47-ма та 110-та окремі механізовані бригади – це Покровський напрямок. Ваша стійкість, воїни, має значення для всієї України. Також Курахівський напрямок – наші десантники "Сімдесятдев’ятки" – дякую! Лиманський напрямок – воїни 66-ї та 67-ї окремих механізованих бригад. Харківщина – 42-га окрема механізована бригада. Дякую! Придніпровський напрямок – наші морські піхотинці, 35-та бригада. Молодці!", - підкреслив Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, у своєму відеозверненні Зеленський закликав міжнародних партнерів пришвидшити логістику оголошених пакетів військової допомоги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-