У Вовчанську росіяни посилили повітряну розвідку й готуються до штурмових дій

У Вовчанську росіяни посилили повітряну розвідку й готуються до штурмових дій

Укрінформ
На Харківському напрямку фронту від початку доби, 21 серпня, тривають три бойових зіткнення в районі населеного пункту Вовчанськ.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба оперативно-тактичного угруповання "Харків" у Телеграмі.

Зазначається, що на Харківському напрямку обстановка залишається напруженою, противник веде активні штурмові дії, намагаючись покращити тактичне положення.

У районі населеного пункту Глибоке противник здійснив перегрупування особового складу штурмових груп 11-го танкового полку 18-ї мотострілецької дивізії, проводить евакуацію втрат. Відмічено нестачу продуктів харчування на передових позиціях.

Поблизу Лукʼянців окупанти здійснюють переміщення особового складу штурмових груп 7-го окремого мотострілецького полку 11-го армійського корпусу до передових позицій, проводять заходи логістичного забезпечення. Посилили мінометні розрахунки у зазначеному районі. Продовжуються випадки відмов особового складу противника від подальшого виконання бойових та спеціальних завдань.

Поблизу Стариці, Бугруватки та Огірцевого російські окупанти здійснюють заміни бойових змін, проводять заходи інженерного обладнання та маскування позицій.

У Вовчанську ворог посилив повітряну розвідку маршрутів висування, проводить підготовку до штурмових дій. Обмежив міжпозиційне пересування особового складу у темну пору доби.

Протягом минулої доби відбулося 11 бойових зіткнень. Також ворог завдав 1 авіаудар з використанням одного КАБу. Крім того, окупанти завдали 52 удари дронами-камікадзе та 357 разів обстріляли позиції Сил оборони України.

Читайте також: На фронті минулої доби відбулося 166 боєзіткнень, третина - на Покровському напрямку

"Від початку цієї доби триває 3 бойових зіткнення у районі Вовчанська", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, на Харківському напрямку впродовж минулої доби обстановка суттєвих змін не зазнала. Російські окупанти продовжують атакувати позиції українських військових. У Вовчанську проводять підготовку до штурмових дій.

Фото: ОТУ "Харків"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-