До Севастополя прибув командир бригади морської піхоти РФ з Курської області - партизани

До Севастополя прибув командир бригади морської піхоти РФ з Курської області - партизани

Укрінформ
До тимчасово окупованого Севастополя прибув командир бригади морської піхоти РФ, який командує військовими у Курській області.

Про це повідомляє партизанський рух "АТЕШ" у Телеграмі, передає Укрінформ.

«АТЕШ» зафіксував прибуття комбрига 810 ОБрМП до Севастополя з Курської області», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що було зафіксовано «прибуття борту вертольота з генерал-майором Олегом Олександровичем до Гагарінського району Севастополя, де розташована одна з баз охорони півострова Крим».

За даними партизанів, Власов прибув з метою позапланової ревізії та розбору через невиправдані втрати та велику кількість полонених, саботування наказів особового складу. Крім того, обговорюватимуть проблеми на Курському напрямку для доповіді вищому начальству. Операціями 810 ОБрМП на Курському напрямку тимчасово командує начальник штабу бригади.

Читайте також: Сили спецоперацій показали, як знищують понтонні переправи росіян у Курській області

Як повідомляв Укрінформ, наступальна операція Сил оборони України в Курській області РФ розпочалася 6 серпня 2024 року. 15 серпня було оголошено про створення на підконтрольних територіях у Курській області військової комендатури, її керівником призначили генерал-майора Едуарда Москальова.

20 серпня головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив, що ЗСУ на сьогодні контролюють понад 1260 квадратних кілометрів території та 93 населені пункти у Курській області (РФ).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-