На фронті загинув патрульний із Києва Роман Зеленський

На фронті загинув патрульний із Києва Роман Зеленський

Укрінформ
На фронті під час виконання бойового завдання загинув інспектор відділення тактичної підтримки патрульної поліції міста Києва старший лейтенант поліції Роман Зеленський.

Як передає Укрінформ, про це Патрульна поліція України повідомляє у Фейсбуці.

"Відважний, самовідданий, професіонал своєї справи Роман доєднався до лав патрульної поліції Києва від самого початку її створення у 2015 році. Коли на рідну землю прийшла повномасштабна війна, він без жодних вагань став на оборону Батьківщини. Спочатку виконував бойові завдання на Київщині, а згодом у найгарячіших точках нашої країни", - зазначили у поліції.

За відвагу, самовідданість та героїзм Роман був нагороджений почесним нагрудним знаком головнокомандувача Збройних Сил України "Хрест хоробрих".

"Учора, під час бойового завдання Роман отримав вороже поранення. Лікарі до останнього боролися за його життя, однак його серце не витримало, доля розпорядилася інакше…Висловлюємо щирі співчуття всім, хто знав Романа. Сумуємо разом із вами всією патрульною родиною. Воїну, товаришу, колезі, батьку, сину назавжди залишиться 36 років", - наголосили у поліції.

Як повідомляв Укрінформ, на війні загинув колишній оператор телеканалу "Вітер" (CBN) Володимир Чернишов із Кропивницького.

Фото: Патрульна поліція України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-