Дрони атакували нафтобазу в Ростовській області, яка палає шосту добу - ЗМІ

Дрони атакували нафтобазу в Ростовській області, яка палає шосту добу - ЗМІ

Укрінформ
Нафтобазу в Пролетарську Ростовської області, що продовжує палати після атаки дронів у неділю, зранку в п’ятницю знову атакували дрони.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Телеграм-канал Shot.

«Новий приліт БПЛА (на нафтобазу в Пролетарську - ред.) був близько 05:00. Обійшлося без постраждалих. Імовірно, ЗСУ домагаються, щоб полум'я перекинулося на цистерни з гасом, що може збільшити площу пожежі. На даний момент пожежа до резервуарів з гасом не дійшла. Офіційної інформації про подію не надходило», - йдеться у повідомленні.

За інформацією Телеграм-каналу Baza, станом на ранок п’ятниці локалізувати займання не вдалося.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч проти 18 серпня дрони-камікадзе українського виробництва уразили нафтобазу «ФДКУ Комбінат «Кавказ» в районі н. п. Пролетарська Ростовської області РФ. Згадана нафтобаза працювала на ворожий ВПК та забезпечувала діяльність російських окупаційних військ.

Читайте також: У Росії заявили про атаку на залізничний пором з паливом у порту «Кавказ»

Припинити пожежу на нафтобазі не вдається, попри залучення до її ліквідації авіації МНС, спеціальних потягів і понад 500 рятувальників, у тому числі із сусідніх регіонів. Станом на ранок четверга кількість постраждалих пожежників становила 49, двоє перебувають у реанімації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-