У Британії українських військових навчають долати смуги перешкод

У Британії українських військових навчають долати смуги перешкод

Фото
Укрінформ
У Великій Британії українські захисники під керівництвом британських інструкторів в рамках багатонаціональної операції «Інтерфлекс» навчаються долати смуги перешкод.

Як передає Укрінформ, про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомляє у Фейсбуці. 

«Військові долали близько двох десятків перешкод різної складності: окоп з умовним ворогом, задимлені траншеї, водні перешкоди, пересування небезпечною місцевістю, включаючи ліс, болото, інженерні загородження, виконання вправ стрільб після фізичних навантажень та інші перешкоди», - йдеться у повідомленні.

Під час руху на військових чекали пастки - вибухові пристрої, постійна стрільба над головою, підрив мін та розтяжок, крик і шум, а також імітовані важкі поранення впродовж всієї смуги.

У Британії українські військові опановують навички подолання смуги перешкод / Фото: Генеральний штаб ЗСУ

Як зазначили у Генштабі, метою випробувань є опанування навичок швидкого пересування, стрибками у глибину, переповзанням, зістрибуванням тощо. 

Заходи спрямовані на розвиток фізичних якостей, виховання психологічної стійкості, впевненості у своїх силах, рішучості, витримки.

Читайте також: У Генштабі показали, як інструктори з Данії навчають українських пілотів керувати F-16

Інструктори Великої Британії максимально моделюють ситуації, що можуть виникнути на передовій, допомагаючи військовим адаптуватися до війни та отримати більш адекватну реакцію на складну обстановку.

Як повідомляв Укрінформ, інструктори з Великої Британії та країн-партнерів провели інтенсивний п’ятитижневий курс з тактичної медицини для понад 500 українських медиків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-