Воїни-легіонери зможуть отримати українське громадянство - Зеленський

Воїни-легіонери зможуть отримати українське громадянство - Зеленський

Укрінформ
Напередодні Дня Незалежності Президент Володимир Зеленський підписав ухвалені Верховною Радою закони, зокрема, про надання легіонерам українського громадянства та повне забезпечення воїнів, які воюють на території Росії.

Про це глава держави повідомив під час урочистого заходу на Софійській площі з нагоди Дня Незалежності України, передає Укрінформ з посиланням на Ютуб-канал Офісу Президента.

"Напередодні нашого Дня Незалежності України я підписав ухвалені Верховною Радою України закони із оборонного законодавчого пакета. Перший закон гарантує усім нашим воїнам, які діють на території держави-агресора, повне забезпечення. Ми підтверджуємо гідну державну вдячність за бойову роботу наших героїв. Друге – закон, який забезпечить для усіх наших воїнів-легіонерів, українське громадянство. Кожен, хто відчуває життя і незалежність так само як і ми, українці, хто б'ється разом з нами, з українцями, заслуговує бути серед громадян України", - повідомив він.

Водночас Президент зауважив, що підписав закон, що убезпечить українське православ'я від московського впливу і "гарантовано захистить гідність святинь українського народу".

"Кожен з цих і інших подібних ухвалених законів, кожне з наших сміливих рішень додають нам сили. Сили - Україні, а отже - усім нам, кожному з нас", - наголосив Зеленський.

Читайте також: Президент вручив нагороди військовим, рідним загиблих Героїв України і видатним спортсменам

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський під час урочистостей до Дня Незалежності вручив нагороди українським військовослужбовцям, рідним загиблих Героїв України, видатним українським спортсменам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-