Росіяни з початку доби найбільше атакують на Покровському та Лиманському напрямках

Росіяни з початку доби найбільше атакують на Покровському та Лиманському напрямках

Дані Генштабу
Укрінформ
На фронті від початку доби відбулися 68 бойових зіткнень, на Покровському напрямку Сили оборони відбили 13 атак, ще чотири бої тривають.

Як передає Укрінформ, про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомив у Фейсбуці, оприлюднивши оперативну інформацію станом на 16:00 неділі, 25 серпня.

Сьогодні у прикордонних районах на півночі України від вогню російської артилерії та мінометів постраждали райони населених пунктів Старикове, Уланове, Бачівськ, Ходине, Фотовиж, Голубівка, Славгород, Порозок та Попівка.

Також, росіяни завдали бомбардувань, скинувши майже три десятки КАБів у райони населених пунктів Свеса, Дружба, Первомайське, Степанівка, Есмань, Студенок і Яструбине.

По території Курської області РФ росіяни продовжують бити з танків, ствольної артилерії і мінометів, а також бомбардують райони своїх же населених пунктів КАБами.

На Харківському напрямку відбулося три російських атаки поблизу Липців і Вовчанська, де на даний час ще триває бій.

На Куп’янському напрямку війська РФ провели сім атак у бік Петропавлівки, Колісниківки, Глушківки, Стельмахівки та Синьківки. На цей час продовжуються три боєзіткнення.

Читайте також: На напрямку Глибоке-Липці ворог використовує штурмові групи як «приманку» - військові

На Лиманському напрямку розпочиналися 13 боїв. Російські загарбники штурмували позиції українських захисників неподалік Греківки, Дружелюбівки, Пролетарського, Першотравневого, Новосадового, Торського та Невського. Біля останнього росіяни були найбільш активними - провели п’ять атак, бойові дії продовжуються.

На Сіверському напрямку українські захисники зупинили п’ять російських штурмів біля Верхньокам'янського, Спірного та Виїмки.

На Краматорському напрямку армія РФ наступала у бік Спірного, Часового Яру та Андріївки. Загалом відбулися шість боєзіткнень, одне з яких досі продовжується.

По Григорівці і Часовому Яру загарбникии тричі били НАРами, випустивши близько двох десятків цих авіаракет.

На Торецькому напрямку російські війська атакували чотири рази, біля Торецька та Неліпівки. Всі штурми відбиті.

На Покровському напрямку росіяни здійснили 17 штурмових дій у районах семи різних населених пунктів.

11 з цих атак проходили біля Калинового та Новогродівки, де до того ж ворог задіював для ударів вертольоти Ка-52.

Сили оборони стримують натиск військ РФ та загалом відбили 13 атак, чотири боєзіткнення досі продовжуються.

Також ворог кидав КАБи по районах Олександрополя і Галицинівки.

На Курахівському напрямку загарбники 10 разів атакували поблизу Карлівки, Невельського, Первомайського, Георгіївки та Костянтинівки.

Читайте також: Російська армія за добу втратила в Україні 1190 військових

На Времівському напрямку війська РФ тричі штурмували українські позиції біля Водяного. Отримали жорстку відсіч. Двічі били НАРами по Вугледару.

На Оріхівському і Придніпровському напрямках росіяни, залучивши авіацію, завдали двох авіаударів по районах Жереб’янок і Токарівки. Штурмів не проводили.

Як повідомляв Укрінформ, після початку Курської операції на Харківщині спостерігається полегшення у питанні дії тактичної авіації росіян.

Фото: Генштаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-