Війська РФ за день вбили одного та поранили дев'ятьох жителів Дніпропетровщини

Війська РФ за день вбили одного та поранили дев'ятьох жителів Дніпропетровщини

Фото
Укрінформ
У Дніпропетровській області внаслідок ударів російських військ по Нікопольському та Криворізькому районах одна людина загинула, ще дев'ятеро поранені.

Про це голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

За його даними, Нікопольський район потерпав від російських обстрілів протягом усього дня. Ворожих атак зазнали районний центр, Мирівська, Червоногригорівська, Покровська та Марганецька громади.

Унаслідок ударів РФ за день у районі постраждали загалом восьмеро людей, одна людина загинула.

Ворожим вогнем там пошкоджені шість багатоповерхівок і приватний будинок, господарча споруда, інфраструктура, підприємство, сонячні панелі, магазин, п'ять автомобілів, два автобуси, лінії електропередач і газогін. Виникли кілька пожеж.

У Криворізькому районі внаслідок ранкової атаки російських військ, за уточненими даними, постраждала 42-річна жінка, у неї – різані рани. Медики надали потерпілій допомогу, її стан задовільний.

Читайте також: У Херсоні під російський обстріл потрапила бригада «швидкої»

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук у Телеграмі уточнив, що в Нікопольському районі постраждала, зокрема, 14-річна дівчинка.

Як повідомляв Укрінформ, у Дніпровському районі Дніпропетровської області з-під завалів дачного будинку дістали чоловіка.

Фото: Фейсбук Сергій Лисак

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-