Армія РФ зранку обстріляла Херсонщину, є загиблий та поранені

Армія РФ зранку обстріляла Херсонщину, є загиблий та поранені

Укрінформ
На Херсонщині внаслідок ранкових російських обстрілів загинув 65-річний чоловік, поранені 69-річний чоловік та 72-річна жінка.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура.

«За процесуального керівництва органів прокуратури Херсонської області розпочато досудові розслідування за фактом порушення законів та звичаї війни», - йдеться у повідомленні.

За даними слідства, 27 серпня 2024 року близько 06:00 російські військові обстріляли село Садове. На подвір’ї приватного домоволодіння травми, несумісні із життям, отримав 65-річний чоловік.

Також у прокуратурі інформують, що вранці ворог атакував Новоолександрівку. Внаслідок скидання вибухівки з дрона травм та поранень зазнав 69-річний чоловік та 72-річна жінка. Обох доставлено до лікарні.

У Херсонській ОВА повідомили, що близько сьомої ранку російська армія вдарила по Новоолександрівці Бериславського району. Село атакувала артилерія та дрони. Ворожим вогнем пошкоджені щонайменше три житлові будинки. Через скидання вибухівки з дрона постраждали двоє місцевих жителів, які перебували на вулиці.

«69-річний чоловік дістав вибухову травму та уламкове поранення черева. У 72-річної жінки – вибухова травма, уламкові поранення ніг та забій плеча», - повідомили в ОВА.

Читайте також: На Миколаївщині вночі сили протиповітряної оборони знищили три ворожих БпЛА

Обох потерпілих у стані середньої тяжкості доставили до лікарні для надання медичної допомоги.

Як повідомляв Укрінформ, у Херсонській області за минулу добу, 26 серпня, внаслідок ударів російських військ одна людина загинула та десятеро поранені.

Фото: Суспільне Херсон, ілюстративне 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-