Досить скоро у нас на морі з'явиться вагомий аргумент - Командувач Сил безпілотних систем

Досить скоро у нас на морі з'явиться вагомий аргумент - Командувач Сил безпілотних систем

Ексклюзив
Укрінформ
Нові розробки морських дронів досить скоро забезпечать захист України, як морської держави.

Про це в інтерв’ю Укрінформу повідомив командувач Сил безпілотних систем Вадим Сухаревський.

«Я вже згадував сьогодні про феномен українства і про кмітливість. Щоб не видавати технічних і організаційних моментів, скажу лише так, що досить скоро у нас, як у морської держави, на морі з’явиться вагомий аргумент, який буде давати нам хороший конструктив у плані того, що ми ефективно будемо обороняти свої морські рубежі та берег», - повідомив Сухаревський.

Читайте також: У розвідці переконані, що ворогу не вдасться скопіювати українські морські дрони

Відповідаючи на питання, чи очікувати сюрпризів в цьому питанні від Сил безпілотних систем, командувач зазначив: «Однозначно так. Фантазії у нас вистачає, бажання також, досвіду тим паче, тому будемо і вже придумали та розвиватимемо усі ці моменти. Результат один – це палаючі мошанські болота, це промислові масштаби знищення противника і це свята українська Перемога».

Читайте також: Українці зібрали для ГУР ще ₴10 мільйонів на ударні морські безпілотники Magura

Як повідомляв Укрінформ, 26 червня Президент України Володимир Зеленський підписав указ, яким затвердив рішення Ради національної безпеки й оборони про створення у структурі Збройних сил України Сил безпілотних систем. На сьогодні більше 170 зразків безпілотних систем прийняті на озброєння в Україні і використовуються на фронті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-