ДСНС: від вчорашньої атаки постраждали близько 18 областей - семеро людей загинули, 47 поранених

ДСНС: від вчорашньої атаки постраждали близько 18 областей - семеро людей загинули, 47 поранених

Укрінформ
Унаслідок російських обстрілів у понеділок постраждали близько 18 областей, загалом поранені 47 осіб та семеро загинули.

Про це під час брифінгу поінформував пресофіцер Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) Олександр Хорунжий, передає кореспондент Укрінформу.

«Рятувальники вчора завершили всі роботи фактично десь о 8-й годині вечора. За попередніми даними, йдеться про близько 18 областей, у яких працювали наші рятувальники. По кількості жертв – у нас загинуло 7 людей, з них 2 людей померло у лікарнях. Постраждало 47 осіб, з них 4 дітей – 2014, 2017 і 2024 року народження», - зазначив він.

Окрім того, учора рятувальники ліквідували 22 пожежі.

За словами пресофіцера, у понеділок із 8-ї години вечора до 24:00 ворог знову завдав масованого удару по Україні, і рятувальники працювали у 5 областях – Херсонській, Миколаївській, Харківській, Дніпропетровській і Донецькій.

«Загалом, якщо взяти по цьому періоду - із 8-ї години вечора до 24:00, то у нас постраждало 9 людей, з них 5 – у Дніпропетровській області, 4 – у Харківській. І загинуло 2 особи – у Дніпропетровській області», - заявив Хорунжий. 

Він поінформував, що у Кривому Розі, там, де ворог завдав удару по готелю, зараз працюють рятувальники.

Читайте також: Нічна атака по Україні: четверо людей загинули і 16 постраждали

«Наразі пошуково-рятувальні роботи тривають. На місці працюють, окрім рятувальників, і верхолази ДСНС, психологи надають допомогу постраждалим. І, зокрема, підключені кінологічні розрахунки», - сказав пресофіцер.

Як повідомлялося, внаслідок російського ракетного удару по готелю у Кривому Розі вночі у вівторок двоє людей загинули і п'ятеро постраждали.

У Кривому Розі 28 серпня оголошено день жалоби за загиблими внаслідок російського ракетного удару.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-