На фронті за добу відбулися 184 боєзіткнення

На фронті за добу відбулися 184 боєзіткнення

Дані Генштабу
Укрінформ
Упродовж минулої доби на фронті відбулися 184 бойові зіткнення.

Про це сказав у ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини" речник Генерального штабу ЗСУ Андрій Ковальов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Протягом минулої доби зафіксовано 184 бойові зіткнення. Найгарячіша ситуація була на Покровському напрямку. Також противник був активний на Куп'янському, Торецькому та Курахівському напрямках", - сказав Ковальов.

За його словами, на Харківському напрямку відбулося дев’ять боєзіткнень поблизу Глибокого, Стариці, Вовчанська та Липців.

На Куп’янському напрямку Сили оборони відбили 25 атак. Українські військові відбивали штурмові дії противника неподалік Синьківки, Степової Новоселівки, Колісниківки та Стельмахівки.

На Лиманському напрямку ворог 16 разів атакував біля Дружелюбівки, Новосадового, Невського та Тернів.

На Сіверському напрямку росіяни чотири рази наступали поблизу Верхньокам’янського, Виїмки та Івано-Дар’ївки.

Читайте також: Сили оборони взяли під контроль вже 100 населених пунктів у Курській області - Сирський

На Краматорському напрямку відбулося 17 бойових зіткнень. Українські захисники відбивали штурмові дії російських загарбників неподалік Григорівки, Андріївки, Кліщіївки та Іванівського.

На Торецькому напрямку точилися 23 бої, зокрема, біля Неліпівки, Торецька та Нью-Йорка.

На Покровському напрямку наші захисники відбивали 55 ворожих штурмових дій в районах населених пунктів Суха Балка, Воздвиженка, Новоолександрівка, Зелене Поле, Миролюбівка, Новогродівка, Михайлівка, Гродівка, Миронівка та Селидове. Найбільша концентрація атак була біля Новогродівки.

На Курахівському напрямку Сили оборони зупинили 22 атаки противника поблизу Карлівки, Георгіївки, Михайлівки, Красногорівки, Водяного, Старомихайлівки та Костянтинівки.

На Времівському напрямку російські загарбники сім разів наступали у бік Водяного, Вугледара, Пречистівки та Роздольного. Успіху не мали.

Читайте також: На Краматорському напрямку Сили оборони знищили російський літак Су-25

На Оріхівському напрямку відбулося чотири боєзіткнення неподалік Малої Токмачки та Роботиного.

На Придніпровському напрямку українські захисники відбили дві атаки противника.

Як повідомлялося, загальні бойові втрати російських військ у живій силі з 24 лютого 2022 року по 28 серпня 2024 року становлять близько 611 190 осіб, зокрема, за останню добу ліквідовані 1090 загарбників.

Фото: 60 окрема механізована Інгулецька бригада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-