У низці областей оголосили повітряну тривогу через рух «Шахедів»

У низці областей оголосили повітряну тривогу через рух «Шахедів»

Оновлюється
Укрінформ
У низці областей України оголосили повітряну тривогу через рух ударних БПЛА.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Повітряні сили ЗСУ у Телеграмі.

"Рух ударних БпЛА: 1. БпЛА на півночі Чернігівщини у південно-західному напрямку. 2. БпЛА на Сумщині курсом на Полтавщину. 3. БпЛА на Миколаївщині у північно-західному напрямку. 4. БпЛА з Херсонщини курсом на північ. 5. БпЛА з Донеччини у напрямку Дніпропетровської області", - йдеться у дописі.

23:57 - Повітряні сили повідомляють про зміни руху ударних БПЛА.

"БпЛА на півдні Чернігівщини курсом на Київщину. 2. БпЛА на Сумщині курсом південно-західним. 3. БпЛА на Миколаївщині у північно-західному напрямку. 4. БпЛА з Херсонщини курсом на Миколаївщину. 5. БпЛА на півдні Харківщини, курс - північно-західний. 6. БпЛА курсом на Кривий Ріг", - зазначається у Телеграм-каналі Повітряних сил ЗСУ.

00:32 - рух ударних БПЛА змінився, передають Повітряні сили.

"1. БпЛА з Чернігівщини на Київщину, напрямок - Бориспільський район. 2. БпЛА з Сумщини на Чернігівщину, Полтавщину та Харківщину. 3. БпЛА з Полтавщини курсом на Черкащину. 4. БпЛА з Херсонщини у північно-західному напрямку. 5. БпЛА з Донеччини у напрямку Дніпропетровської області. 6. БпЛа з Кіровоградської області курсом на Черкащину. 7. БпЛА на Харківщині курсом на південь", - йдеться у дописі у Телеграмі.

02:31 - Повітряні сили повідомляють про 8 груп ударних БПЛА над Україною.

"Рух ударних БпЛА: 1. БпЛА з Вінниччини курсом на Житомирщину. 2. БпЛА з Черкащини на Київщину. 3. БпЛА з Сумщини на Полтавщину. 4. БпЛа з Кіровоградської області курсом на Черкащину. 5. БпЛА курсом на Полтаву. 6. БпЛА на Дніпропетровщини курсом на Черкащину. 7. БпЛА на Миколаївщині курсом на захід. 8. БпЛА з півдня курсом на Дніпро", - йдеться у дописі Повітряних сил у Телеграмі.

Як передавав Укрінформ, сьогодні протягом дня ворог 66 разів обстріляв Сумщину, є поранені серед цивільного населення.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-