У Генштабі підтвердили ураження нафтобаз у Ростовській та Кіровській областях і артскладу у Воронезькій області

У Генштабі підтвердили ураження нафтобаз у Ростовській та Кіровській областях і артскладу у Воронезькій області

Укрінформ
Вночі 28 серпня підрозділи Сил спецоперацій Збройних сил України та Головного управління розвідки Міністерства оборони у взаємодії з іншими складовими Сил оборони завдали удару по нафтобазі «Атлас» у Ростовській області РФ.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.  

Вночі 28 серпня був завданий удар по нафтобазі «Атлас» у Ростовській області. В результаті ураження виникла пожежа на території вертикальних резервуарів обʼєкту. Відомо про залучення пожежних потягів до ліквідації наслідків загоряння.

Завдання виконали підрозділи Сил спецоперацій і ГУР у взаємодії з іншими складовими Сил оборони.

Крім цього, удари завдані по нафтобазі «Зеніт» в Кіровській області та польовому артилерійському складу угруповання російських військ «Запад» у Воронезькій області РФ.

Читайте також: Дрони атакували об’єкти в Кіровській області РФ за 1400 кілометрів від України - соцмережі

Детальна інформація щодо наслідків ураження уточнюється, підкреслили Генштабі у додали, що Сили оборони продовжують вживати всіх заходів для підриву воєнно-економічного потенціалу російських загарбників та припинення Росією збройної агресії проти України.

Як повідомляв Укрінформ, нафтобаза «Атлас» управління Федеральної агенції держрезервів в районі Каменська-Шахтинського Ростовської області є частиною російського ВПК та бере безпосередню участь у забезпеченні російських військ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-