Покровський напрямок, Курська операція і далекобійна зброя - Зеленський провів наради

Покровський напрямок, Курська операція і далекобійна зброя - Зеленський провів наради

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський провів дві важливі наради. Одна з них стосувалася ситуації на фронті, передусім на Покровському напрямку, та операції в Курській області. Друга – розробці вітчизняної далекобійної зброї.

Про це Глава Української держави повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Дві важливі наради. Перша – Головком Сирський і начальник Генштабу Баргилевич щодо фронту. Детально по кожному напрямку. Найбільше уваги – Покровськ і Торецьк. Забезпечення наших бригад і конкретні оборонні дії. Дякую всім підрозділам, які справді стійко б’ються на позиціях. Окремо обговорили операцію в Курській області. Завдання операції реалізовуються», – розповів Володимир Зеленський.

Читайте також: На фронті за добу відбулися 195 боєзіткнень

Друга нарада, за його словами, – з Головкомом Сирським, головою СБУ Малюком, керівником ГУРу Будановим та Мінстратегпрому – Камишіним.

«Всі деталі наради закриті. Єдине, що варто зазначити, – це вдячність усім нашим розробникам і виробникам далекобійної зброї. Нарощуємо українську далекобійну силу», - зауважив Президент.

Читайте також: Зеленський - про Курську операцію: Продовжуємо збільшувати територію нашого контролю

Як повідомлялося, під час пресконференції 27 серпня Володимир Зеленський повідомив, що Україна успішно випробувала першу балістичну ракету власного виробництва.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-