Зі сходу вирушали кілька груп ударних БПЛА

Зі сходу вирушали кілька груп ударних БПЛА

Укрінформ
Зі сходу України розпочався рух груупи ударних БПЛА.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Телеграм-канал Повітряних сил ЗСУ.

"Ударні БпЛА в західній частині Харківщини, постійно змінюють курс. БпЛА в центральній та південній частині Сумщини, курс південно-західний/ південний", - йдеться у дописі.

23:35 - БпЛА з Сумщини, курсом на Чернігівщину, передають Повітряні сили.

00:38 - про зміну руху БПЛА повідомляють Повітряні сили у Телеграмі:

"Рух ударних БпЛА: БпЛА в східній частині Київської області, курсом на Київ. Декілька груп БпЛА в південній частині Сумської області, курс південний/південно-західний. БпЛА в східній та центральній частині Полтавської області, курс південний. БпЛА на межі Полтавської та Харківської областей, курс південний. БпЛА східніше Кременчука, курс південний. БпЛА в південній частині Чернігівської області, курс південно-західний", - йдеться у повідомленні.

01:34 - у Телеграмі Повітряні сили інформують про зміну руху БПЛА:

"БпЛА в східній частині Чернігівської області, курс західний БпЛА в північній частині Черкаської області, курс південний. БпЛА в Полтавській області, курс південний. БпЛА з Сумської області, курс південно-західний. БпЛА в західній частині Харківської області, курс південний. БпЛА в північній частині Дніпропетровської області, курс південний", - зазначається в інформації.

03:22 - "Рух ударних БпЛА: БпЛА в Київській області, курсом на Київ. БпЛА в південній частині Київської області, курс західний. БпЛА на Межі Запорізької та Дніпропетровської області, курсом на північ (Дніпро). БпЛА в північній частині Черкаської області, курс південний. БпЛА на межі Сумської та Чернігівської областей, курс північний. БпЛА в Донецькій області, курс північно-західний", - інформують Повітряні сили ЗСУ в Телеграмі.

05:23 - Повітряні сили повідомлять про БПЛА у Харківській, Херсонській, Чернігівській, Кіровоградській та Дніпропетровській областях. Курс західний.

Як повідомляв Укрінформ, кількість загиблих в результаті вчорашнього обстрілу в Харкові збільшилася до семи, ліквідація наслідків досі триває.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-