ППО знищила всі російські дрони, які загрожували Києву - КМВА

ППО знищила всі російські дрони, які загрожували Києву - КМВА

Укрінформ
Сили протиповітряної оборони у суботу, 31 серпня, знищили всі російські ударні безпілотники, які загрожували Києву.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомляє Київська міська військова адміністрація.

«Четверта повітряна атака на Київ за цей тиждень! Як і під час останніх нападів, ворог знову застосував ударні БпЛА, попередньо на кшталт Shahed. На Київ баражуючі боєприпаси заходили протягом всієї ночі, хвилями і з різних напрямків. Повітряна тривога у столиці оголошувалася чотири рази і сумарно тривала майже 4 години», - зазначив начальник КМВА Сергій Попко.

За його словами, силами та засобами ППО всі російські ударні дрони, які загрожували Києву, були знищені. «Точну кількість та тип дронів оприлюднять Повітряні Сили», - додав Попко.

Читайте також: Авіаудар по Харкову: 7 загиблих, кількість постраждалих зросла до 97, з них - 22 дітей

Як зазначив начальник КМВА, попередньо, в місті без руйнувань і потерпілих.

Як повідомив у Фейсбуці начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, у трьох районах Київської області внаслідок падіння уламків збитих російських ударних безпілотників сталося загорання лісової та трав’яної підстилки.

«Вночі ворог вчергове атакував Київщину ударними дронами. Тривога тривала майже всю ніч та ранок. В області працювали сили ППО. Є збиті ворожі цілі», - зауважив він.

За словами Кравченка, влучань у об’єкти критичної чи житлової інфраструктури немає, постраждалі відсутні. Падіння уламків фіксується поза межами населених пунктів на відкритих ділянках місцевості.

«Внаслідок падіння уламків збитих цілей сталося загорання лісової та трав’яної підстилки у 3 районах області. Оперативні групи продовжують роботу з фіксації та ліквідації наслідків атаки ворога», - підкреслив очільник КОВА.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві вночі пролунали вибухи, на Київщині працювала ППО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-