У районі Вовчанська тривають три боєзіткнення

У районі Вовчанська тривають три боєзіткнення

Укрінформ
На Харківському напрямку фронту від початку доби 2 вересня тривають три бойових зіткнення в районі населеного пункту Вовчанськ.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба Оперативно-тактичного угруповання військ "Харків" у Телеграмі.

"У Вовчанську противник продовжує штурмові дії у районі багатоповерхової забудови. Веде повітряну розвідку, налагоджує систему зв’язку. Здійснив спробу заведення трьох БМП-3 для підтримки дій штурмових груп. Від початку цієї доби триває 3 бойових зіткнення у районі Вовчанська", - йдеться в повідомленні.

В районі населеного пункту Глибоке противник налагоджує взаємодію між підрозділами 11-го танкового полку та 9-го мотострілецького полку 18-ї мотострілецької дивізії, проводить евакуацію втрат. Застосував озброєння танку в напрямку позицій українських військ.

Поблизу Лукʼянців ворог провів заходи всебічного забезпечення підрозділів 7-го окремого мотострілецького полку 11-го армійського корпусу на передових позиціях.

В районі Стариці ворог проводить заміну особового складу на передових позиціях, здійснює евакуацію втрат.

Крім того, за даними пресслужби, в районі населеного пункту Тихе противник нарощує систему РЕБ та здійснює перевірку системи зв’язку.

Читайте також: Росіяни за добу 94 рази обстріляли прикордоння Чернігівщини, Сумщини та Харківщини

Протягом минулої доби на Харківському напрямку відбулося 7 бойових зіткнень. Російські окупанти також завдали 3 ракетних удари та завдали 31 удар дронами-камікадзе. Позиції Сил оборони України окупанти обстріляли 399 разів.

В ОТУВ "Харків" зазначили, що втрати ворога вбитими та пораненими за минулу добу, 1 вересня, становлять 95 осіб, з них безповоротні - 35, санітарні - 58, полонені — 2.

Як повідомлялося, у районі села Липці Харківської області російські війська частково переходять в оборону.

Фото: 66 омбр ім.М.Хороброго

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-