Зеленський провів зустріч із прем’єром Нідерландів за 30 кілометрів від лінії фронту

Зеленський провів зустріч із прем’єром Нідерландів за 30 кілометрів від лінії фронту

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський відзначив важливість зустрічі із Прем’єр-міністром Нідерландів Діком Схоофом у Запоріжжі, яке знаходиться за 30 кілометрів від лінії фронту.

Про це, як повідомляється у Телеграмі, Глава Української держави сказав на початку зустрічі з Діком Схоофом, передає Укрінформ.

«Дякую, що ви знайшли час і можливість приїхати у Запоріжжя. Це дуже важливе місто для того, щоб зрозуміти, що принесла нам ця війна. Побути ближче до лінії фронту - до лінії фронту тут лише 30 кілометрів», - зауважив Володимир Зеленський.

На початку зустрічі він подякував народу та уряду Нідерландів за підтримку України з самого початку повномасштабної війни РФ.

«Ми вдячні за протиповітряну оборону, за рішення стосовно F-16, за військові пакети, за гуманітарну допомогу, фінансування. Щиро дякуємо вашому народу», - підкреслив Президент України.

Читайте також: Премʼєр Нідерландів у Запоріжжі: Не має стати нормою, що діти навчаються під землею

Він також відзначив, що радий, що зустріч відбулася у перший день нового навчального року, і була можливість відвідати школу, поспілкуватися з дітьми.

«Шкода, що цей навчальний рік почався в укритті, але навіть у бомбосховищі, це щастя побачити один одного. Це набагато краще, ніж не мати жодної можливості, навчатися лише онлайн», - сказав Володимир Зеленський.

Як повідомлялося, Прем’єр-міністр Нідерландів Дік Схооф, який перебуває із візитом у Запоріжжі, у понеділок оголосив про надання нового пакету допомоги Україні на суму в понад 200 мільйонів євро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-