Міноборони з початку року законтрактувало для ЗСУ вже понад 350 тисяч дронів

Міноборони з початку року законтрактувало для ЗСУ вже понад 350 тисяч дронів

Укрінформ
Міністерство оборони України з початку року закупило для військових вже понад 350 тисяч безпілотників, у пріоритеті - озброєння українського виробництва.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство оборони України.

За словами заступника міністра оборони Дмитра Кліменкова, протягом серпня Міноборони здійснило закупівлю озброєння й тилового майна українського виробництва, а також запровадило інноваційні підходи до харчування військових.

«Ми спрямували свою роботу на посилення армії, забезпечення її всім необхідним та сучасним. Лише так ми зможемо гарантувати посилення обороноздатності держави», – наголосив він.

Станом на кінець серпня від початку 2024 року Агенція оборонних закупівель Міноборони законтрактувала понад 350 тисяч безпілотників різних типів.

Окрім цього, йде активна робота з місцевими виробниками озброєння. У пріоритеті – дрони, засоби РЕБ і зв'язку українського виробництва.

Розробляються нові сухпайки для військових з урахуванням релігійних, медичних та етичних вимог.

Зʼявляться рослинні, кошерні та халяльні набори. Це забезпечить військовослужбовців якісним і різноманітним харчуванням відповідно до їхніх потреб.

Закупівельна агенція Міноборони «Державний оператор тилу» залучила до забезпечення військових тиловим майном уже 28 нових українських виробників.

Читайте також: Понад 80% речового майна для ЗСУ постачають українські виробники - Міноборони

Як підкреслили у Міноборони, це сприяє зміцненню економіки України та підтримці національних виробників, підвищує якість постачання для армії.

Міноборони пропонує прозорі та прості умови співпраці для того, щоб стати постачальником озброєння для ЗСУ.

Виробники можуть подавати свої пропозиції через форму на сайті Агенції оборонних закупівель, що сприяє відкритості і залученню нових партнерів. commercialoffer_m.html

Як повідомляв Укрінформ, ДОТ цифровізує замовлення продуктів харчування для військових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-