Ворог атакував залізничну інфраструктуру в Сумській та Дніпропетровській областях

Ворог атакував залізничну інфраструктуру в Сумській та Дніпропетровській областях

Фото
Укрінформ
У двох регіонах України ворог здійснив масований обстріл залізниці; обійшлося без жертв, пасажирські рейси не скасовувалися.

Про це повідомляє АТ "Укрзалізниця" у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Упродовж минулої ночі ворог здійснив цілеспрямований масований обстріл залізниці. Зокрема, були атаковані інфраструктура та рухомий склад у Сумській та Дніпропетровській областях. На щастя, обійшлось без жертв", - йдеться у повідомленні.

А в понеділок, 2 вересня, ввечері під ворожий артобстріл у Покровську потрапив будинок працівника Укрзалізниці – машиніста локомотивного депо. Саме з цього міста наразі залізничники організовують евакуацію мирного населення та вимушені працювати під постійними ворожими атаками.

Залізничник і його дружина отримали поранення та були доправлені до лікарні.

"Жодного пасажирського рейсу не було скасовано, продовжуємо рух", - додали в УЗ.

Читайте також: На Херсонщині унаслідок обстрілу села загинув чоловік та поранено жінку

Як повідомили в Сумській обласній прокуратурі, сьогодні зранку росіяни атакували безпілотником локомотив поїзда, що перебував на одній із залізничних станцій у Сумському районі, внаслідок чого зазнав поранень помічник машиніста.

“3 вересня 2024 року зранку, застосовуючи заборонені міжнародним правом методи ведення війни, окупанти атакували безпілотником локомотив поїзда, який перебував на одній із залізничних станцій в Сумському районі”, - йдеться в повідомленні.

За даними прокуратури, внаслідок атаки ворога помічник машиніста зазнав поранень і був госпіталізований.

Як повідомлялося, цієї ночі ворог завдав удару по Україні трьома балістичними ракетами "Іскандер-М"/KN-23 із тимчасово окупованого Криму, керованою авіаційною ракетою Х-59/69 із Курської області і 35 ударними БПЛА типу Shahed-131/136 (райони пусків – Курська область і мис Чауда у Криму).

Сили протиповітрярної оборони знищили 27 російських ударних безпілотників типу Shahed-131/136.

Фото: Укрзалізниця, Сумська обласна прокуратура

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-