Росіяни за добу 86 разів обстріляли прикордоння Чернігівщини, Сумщини та Харківщини

Росіяни за добу 86 разів обстріляли прикордоння Чернігівщини, Сумщини та Харківщини

Укрінформ
Російські війська за минулу добу 86 разів обстріляли з різних видів озброєння прикордонні території Чернігівської, Сумської та Харківської областей, унаслідок чого пролунало загалом 281 вибух.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба оперативного командування "Північ" у Фейсбуці.

У Чернігівській області під ворожим вогнем опинилися Чернігів, Орликівка, Семенівка, Заріччя, Леонівка, Гірськ, Єліне, Хрінівка, Михальчина Слобода та Грем’яч.

За попередніми даними, російська армія била по них з БПЛА, ствольної артилерії, мінометів, РСЗВ та FPV-дронів.

У Сумській області ворожих обстрілів зазнали Гуринівка, Павлівка, Мезенівка, Юнаківка, Новодмитрівка, Порозок, Степне, Степок, Покровка, Славгород, Ободи, Дмитрівка, Пожня, Велика Писарівка, Попівка, Олександрівка, Конотоп, Усок, Сидорівка, Білокопитове, Сопич, Середина-Буда, Чернацьке, Вільна Слобода, Вовківка, Рожковичі, Бачівськ, Заруцьке, Есмань, Біла Береза та Сидорівка.

Попередньо встановлено, що загарбники атакували ці населені пункти із застосуванням РСЗВ, КАБів, ВОГ з БПЛА, НВП з БПЛА, мінометів, ствольної артилерії, КАБів та FPV-дронів.

У Харківській області в Богодухівському районі в населеному пункті Тимофіївка за фіксовано п'ять вибухів внаслідок застосування міномета.

Читайте також: Війська РФ збільшують мінування на деяких ділянках Харківського напрямку

За даними ОК "Північ", є чотири травмовані цивільні особи. Також зафіксовані ракетні удари, активне використання ворогом БПЛА та FPV-дронів.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська вночі та вранці здійснили 16 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області, поранено людину.

Фото: ДСНС Харківщини

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-