Павлюк на форумі у Німеччині: Україна посилює співпрацю з НАТО для ефективної підготовки військ

Павлюк на форумі у Німеччині: Україна посилює співпрацю з НАТО для ефективної підготовки військ

Фото
Укрінформ
Командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Павлюк взяв участь у закритому 10 форумі "Командувачів Сухопутних військ Європейських держав" (CELF) у Німеччині, під час якого поінформував про застосування сучасних технологій в боях високої інтенсивності.

Як передає Укрінформ, про це він повідомив в Телеграмі.

«Під час участі в Форумі поділився з колегами основними питаннями, які сьогодні стоять перед системами і програмами підготовки, для ефективного виконання бойових завдань. Ті рішення, які впроваджуємо ми — засновані на бойових діях високої інтенсивності та застосуванні всього спектру сучасних технологій: РЕБ/РЕР, БпС, системи ситуаційної обізнаності, застосування надширокого спектру озброєння та військової техніки, її обслуговування і ремонт, а також багато інших, нових викликів. Будемо нарощувати спільні зусилля поліпшення якості підготовки за цими напрямками», - поінформував Павлюк.

За його словами, Україна також більш активно працює над досягненням повної взаємосумісності з Альянсом на основі військового процесу прийняття рішень MDMP та з урахуванням реалій військового управління під час активних бойових дій.

«Ці та інші питання є важливими для нарощування бойових спроможностей як наших підрозділів, так і Сухопутних військ держав Європи. Результат спільної праці побачить і відчує противник на полі бою. А передача досвіду допоможе Сухопутним військам на всьому Євроатлантичному безпековому просторі стати сильнішими», - відзначив командувач.

Читайте також: У Британії представники НАТО і Євросоюзу обговорили досвід базової підготовки ЗСУ

Павлюк подякував країнам-партнерам за розгорнуті на власних фондах програми підготовки військовослужбовців для українських бригад.

Як повідомляв Укрінформ, у червні командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-лейтенант Олександр Павлюк у межах відрядження до Німеччини взяв участь у конференції командувачів Сухопутних військ держав Європи, під час якої поінформував колег про потреби його підрозділів.

Фото: Олександр Павлюк, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-