Росіяни за добу здійснили 81 обстріл прикордоння Чернігівщини, Сумщини та Харківщини

Росіяни за добу здійснили 81 обстріл прикордоння Чернігівщини, Сумщини та Харківщини

Укрінформ
Російські війська за минулу добу здійснили 81 обстріл з різних видів озброєння по прикордонних територіях Чернігівської, Сумської та Харківської областей, зафіксовано 265 вибухів.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба оперативного командування "Північ" у Фейсбуці.

У Чернігівській області ворожих обстрілів зазнали Угли, Чорнозем, Медведівка, Сергіївське, Карповичі, Блешня, Заріччя, Єліне, Гута-Студенецька та Грем’яч.

За попередніми даними, російська армія била по них з артилерії, мінометів та дронів.

У Сумській області ворог обстріляв населені пункти Суми, Токарі, Самотоївка, Велика Рибиця, Павлівка, Юнаківка, Порозок, Миропілля, Катеринівка, Яструбине, Степок, Петрушівка, Покровка, Славгород, Ободи, Чернеччина, Дмитрівка, Велика Писарівка.

Читайте також: Ворог продовжує штурмувати українські позиції у Вовчанську

Також під обстрілами були Олександрівка, Сімейкине, Бояро-Лежачі, Свобода, Нова Слобода, Черневе, Первомайське, Глухів, Кучерівка, Сидорівка, Сопич, Нововасилівка, Береза, Бобилівка, Бачівськ, Нова Гута, Студенок та Сидорівка.

Попередньо встановлено, що загарбники атакували ці населені пункти із застосуванням РСЗВ, КАБів, FPV-дронів, мінометів та ствольної артилерії.

У Харківській області в населених пунктах Леміщене та Тимофіївка в Богодухівського району зафіксовано 12 вибухів внаслідок застосування FPV-дронів та ствольної артилерії.

Як повідомляв Укрінформ, російська армія за минулу добу завдала 148 ударів по території Сумщини, внаслідок чого поранені троє цивільних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-