Сухаревський - у доповіді Сирському: У серпні застосування FPV-дронів збільшилося на 25%

Сухаревський - у доповіді Сирському: У серпні застосування FPV-дронів збільшилося на 25%

Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський провів нараду з командирами підрозділів безпілотних ударних систем у закритому форматі відеоконференцзв'язку, на якій були підбиті проміжні підсумки спільної роботи.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба Генерального штабу ЗСУ у Фейсбуці.

Зазначається, що під час заходу проаналізовано ефективність застосування безпілотних систем у ході відсічі збройній агресії РФ, а також обговорено наявні проблемні питання та шляхи їх вирішення.

За доповіддю командувача Сил безпілотних систем ЗС України полковника Вадима Сухаревського, протягом серпня застосування fpv-дронів на фронті збільшилося на 25%, зокрема у порівняні з червнем місяцем.

"Безпілотні системи в умовах інтенсивної війни швидко та динамічно розвиваються, і ЗС України мають бути на крок попереду ворога. Продовжуємо працювати над цим 24/7", - зазначив головнокомандувач ЗС України генерал Олександр Сирський.

За даними Генштабу, в ході зазначеної наради було заслухано представників усіх видів та родів військ стосовно особливостей застосування та перспектив розвитку безпілотних систем й визначено завдання щодо нарощування спроможностей за цим напрямком.

Крім того, за підсумками серпня, кращих військовослужбовців було нагороджено відзнаками Головнокомандувача Збройних Сил України.

Читайте також: СБУ додатково перевірить Гладкого - на цей час його усунуть з посади начштабу Сил безпілотних систем

Як повідомляв Укрінформ, упродовж останніх шести днів на Покровському напрямку ворог не просунувся ні на метр.

Фото: пресслужба Генштабу

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-