Зеленский обговорив з главою Міноборони Німеччини посилення захисту неба

Зеленский обговорив з главою Міноборони Німеччини посилення захисту неба

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський під час зустрічі з міністром оборони Німеччини Борісом Пісторіусом обговорив ситуацію на полі бою, постійні російські обстріли енергетичної інфраструктури, а також графік постачання подальшої оборонної допомоги, зокрема для посилення захисту нашого неба.

Як передає Укрінформ, про це Володимир Зеленський повідомив в Інстаграмі.

«Серед тем, які обговорили, ситуація на полі бою, постійні російські обстріли нашої енергетичної інфраструктури. А також графік постачання подальшої оборонної допомоги, зокрема для посилення захисту нашого неба», - розповів Президент.

Зеленський подякував Німеччині, її уряду та народу за всю підтримку.

Читайте також: Стефанчук закликав G7 надати дозвіл країнам-сусідам України збивати російські ракети

Як повідомлялося, сьогодні Президент Володимир Зеленський перебуває у Німеччині. Окрім участі в засіданні Контактної групи з питань оборони України, передбачені його зустрічі з міністрами оборони США та Німеччини Ллойдом Остіном і Борисом Пістоіріусом. Окремо Зеленський проведе переговори з канцлером Німеччини Олафом Шольцом. Після цього глава Української держави відвідає Італію, де візьме участь в Міжнародному економічному форумі «Амброзетті», проведе переговори з головою Ради міністрів Італії Джорджею Мелоні.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-