Росіяни обстріляли Костянтинівку - троє загиблих, є поранені

Росіяни обстріляли Костянтинівку - троє загиблих, є поранені

Укрінформ
На Донеччині росіяни обстріляли Костянтинівку, у результаті три людини загинули, та стільки ж було поранено.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін, передає Укрінформ.

«Росіяни обстріляли місто з артилерії, вбили трьох чоловіків, від 24 до 69 років. Три людини дістали легкі поранення, їм надано необхідну медичну допомогу», - написав очільник ОВА.

За інформацією обласної прокуратури, зафіксовано влучення по середмістю Костянтинівки із щільною житловою забудовою. Внаслідок обстрілу дістали травми, несумісні з життям, троє чоловіків (24, 46 та 69 років), які перебували поряд із місцевим ринком.

Серед поранених - 50-річна жінка та двоє чоловіків, 29 й 59 років, у них травми різного ступеня тяжкості. У потерпілих діагностовано осколкові поранення рук і ніг.

Зазначається, що пошкоджені 13 об’єктів, зокрема багатоквартирний будинок, медичний заклад, аптека, торговельне приміщення, автотранспорт, лінії електропередачі.

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

Читайте також: Росіяни вдарили некерованими авіаракетами по Стельмахівці на Луганщині

Як повідомлялося, у Донецькій області 6 вересня внаслідок російської агресії загинули троє цивільних і ще троє були поранені.

Фото: Вадим Філашкін / Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-