Зеленський - після доповідей розвідки: Бачимо, які кроки планує РФ, і будемо відповідати

Зеленський - після доповідей розвідки: Бачимо, які кроки планує РФ, і будемо відповідати

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський сьогодні заслухав доповіді розвідки – ГУР та Служби зовнішньої розвідки. Окремо перед Президентом доповів головком Олександр Сирський про ситуацію на Покровському та Курахівському напрямках.

Про це Президент України повідомив у вечірньому зверненні, передає Укрінформ.

«Доповіді розвідки – ГУР та Служба зовнішньої розвідки. Детально щодо наявних для України можливостей, а також загроз. Ми бачимо – які кроки планують в Москві, ми будемо діяти відповідно – саме так жорстко, як це треба заради України. І хочу сказати зараз усім в світі, хто досі хоче якось допомагати Путіну, ми все зробимо не просто для захисту своєї держави і людей, а для реальної консолідації світу заради сильних відповідей на розпалювання війни чи будь-яку спробу війну продовжувати», – розповів Зеленський.

Джерело: ОП

Він зазначив, що наш абсолютний пріоритет – це справедливий мир, і на кожну ракету, на кожен дрон, і на всі ворожі кроки, на кожну спробу зробити цю війну довшою і жорстокішою – неминуче буде відповідь світу.

Читайте також: На донецьких напрямках росіяни мають втратити найбільше боєздатності - Зеленський

За словами Зеленського, сьогодні він також заслухав доповідь головкома Олександра Сирського.

«Я дякую всім нашим воїнам, які тримають фронт на Покровському напрямку, які тримають Курахівський напрямок… Які дійсно зберігають наші позиції. І ми наближаємо кроки партнерів, які можуть допомогти зараз. Головне – це рішучість. Рішучість українців більш ніж достатня. Рішучість партнерів – має стати значно далекобійнішою», – сказав Президент.

Як повідомлялося, від початку доби на фронті відбулося 76 бойових зіткнень, найгарячіше зараз на Курахівському та Покровському напрямках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-