Армія РФ за добу 95 разів обстріляла прикордоння Чернігівщини, Сумщини та Харківщини

Армія РФ за добу 95 разів обстріляла прикордоння Чернігівщини, Сумщини та Харківщини

Укрінформ
Російські війська за минулу добу здійснили 95 обстрілів з різних видів озброєння прикордонні території Чернігівської, Сумської та Харківської областей, загалом пролунало 263 вибухи.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба оперативного командування "Північ" у Фейсбуці.

Зокрема, у Чернігівській області під ворожим вогнем опинилися Лісківщина, Прогрес, Миколаївка, Галаганівка, Хотіївка, Семенівка, Клюси, Грем’яч та Красний Хутір.

За попередніми даними, російська армія била по них зі ствольної артилерії, РСЗВ, мінометів, ФПВ-дронів, КАБів та скиду НВП з БПЛа.

У Сумській області ворожих обстрілів зазнали Річки, Павлівка, Мезенівка, Битиця, Порозок, Володимирівка, Іскрисківщина, Покровка, Дмитрівка, Братениця, Велика Писарівка, Попівка, Олександрівка, Малушине, Годунівка, Лужки, Глухів, Чуйківка, Сидорівка, Сопич, Фотовиж, Нововасилівка, Середина-Буда, Уланове, Вільна Слобода, Вовківка, Прогрес, Дружба, Бобилівка, Пустогород, Об’єднане, Бачівськ, Товстодубове, Студенок, Біла Береза та Іващенкове.

Попередньо встановлено, що загарбники атакували ці населені пункти із застосуванням КАБів, мінометів, ФПВ-дронів, ствольної артилерії та скиду НВП з БПЛа.

У Харківській області в Богодухівському районі в населених пунктах Тимофіївка, Братениця та Відродженівське зафіксовано 10 вибухів через міномети та ФПВ-дрон.

За даними ОК "Північ", упродовж минулої доби унаслідок російських обстрілів поранена одна цивільна особа, пошкоджена лікарня та торговельний заклад.

Читайте також: Росіяни вночі вдарили з артилерії по лікарні у Семенівці на Чернігівщині

Інформація про руйнування, загиблих або поранених серед місцевого населення уточнюється.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська вночі та вранці 11 вересня вісім разів обстріляли прикордонні громади Сумської області, зафіксовані 23 вибухи.

Фото: ДСНС Харківщини

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-