На фронті загинув телеоператор Павло Пархоменко

На фронті загинув телеоператор Павло Пархоменко

Укрінформ
Захищаючи Україну від російської агресії загинув оператор телеканалу «Прямий» Павло Пархоменко.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив Комітет Верховної Ради України з питань свободи слова.

«Із глибоким сумом Комітет Верховної Ради України з питань свободи слова висловлює свої щирі співчуття з приводу трагічної загибелі Павла Пархоменка, оператора телеканалу «Прямий», який загинув, захищаючи Україну від російської агресії», - йдеться у повідомленні.

Як зауважили в комітеті, Павло був не лише талановитим медійником, але й мужнім патріотом. Він присвятив своє життя тому, щоб доносити правду українцям і світу, а в найважчий для країни момент, він обрав шлях захисника і вступив до лав Збройних сил України.

Читайте також: На фронті загинув актор театру «Берегиня» Олександр Сердюк

«Його відвага, непохитність та глибоке почуття обов’язку перед державою є прикладом для всіх нас. Ми висловлюємо щирі співчуття родині, друзям та колегам Павла. Його жертовність та самовідданість у боротьбі за свободу України залишаться в серцях кожного, хто його знав», - наголосили у Комітеті з питань свободи слова.

Як повідомляв Укрінформ, на війні з російськими загарбниками під час артилерійського обстрілу загинув кореспондент інформаційно-політичного порталу Новини.LIVE Богдан Затула.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-