Активність російських ДРГ на кордоні з Україною знизилась - Демченко

Активність російських ДРГ на кордоні з Україною знизилась - Демченко

Укрінформ
Останнім часом активність ворожих ДРГ на російсько-українському кордоні дещо знизилась.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» повідомив речник ДПСУ Андрій Демченко.

«За останній час активність ворожих диверсійно-розвідувальних груп, особливо по Сумському напрямку або ж зі спробами вступати в бій з нашими захисниками, зараз значно знизилася. Ворог не відмовився від своєї диверсійної діяльності - і це ми бачимо і по Сумському напрямку, і по Чернігівському - намагаючись заходити на нашу територію, щоб замінувати певні напрямки, сподіваючись, що українські воїни натраплять на таку пастку. Однак всі складові Сил оборони діють спільно для того, щоб вчасно викривати такі дії ворога», - повідомив Демченко.

Читайте також: Прикордонники фіксують переміщення білоруських військ углиб їхньої країни

Він додав, що у разі фіксації спроби заходу ворожої ДРГ на територію України, Сили оборони адекватно реагують та завдають удари. 

Як повідомляв Укрінформ, Служба безпеки України спільно із Національною поліцією нейтралізувала у Чернігівській області диверсійну групу, яка на замовлення російських спецслужб намагалася знищити об’єкти Укрзалізниці у прикордонні.

Фото: Facebook / Андрій Демченко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-