На Таврійському напрямку зросла інтенсивність бойових дій - Лиховій

На Таврійському напрямку зросла інтенсивність бойових дій - Лиховій

Укрінформ
У зоні відповідальності оперативного угруповання військ "Таврія" значно зросла інтенсивність бойових дій.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини" сказав речник ОУВ "Таврія" Дмитро Лиховій.

"На наших напрямках зросла інтенсивність бойових дій. Збільшується кількість артилерійських обстрілів противника, кількість застосування розвідувальних безпілотних апаратів, скиди з безпілотників. Вони помітно інтенсивніше працюють порівняно з великим попереднім періодом", - сказав він.

За словами Лиховія, всі штурми відбуваються малими піхотними групами на Запоріжжі, окрім Гуляйпільського напрямку, та на Херсонському напрямку з метою відновлення раніше втрачених росіянами островів в гирлі Дніпра ближче до Кринок і вздовж Лівобережжя.

"Що стосується особового складу, то якогось акцентованого посилення ми не бачимо, але при цьому йде постійний робочий процес, коли приходить вороже підкріплення. Це постійний циклічний (процес - ред.), коли поповнюються запаси боєприпасів і все це робиться для підтримання інтенсивності цих штурмових дій, але ці групи поповнення, зокрема із підрозділів "Шторм-V" - деякі мотострілецькі, деякі морської піхоти російські підрозділи, не є такими великими, в них зараз не дуже з цим великі можливості - це десь 100, інколи десятки особового складу туди заводиться", - додав речник.

Читайте також: На фронті минулої доби сталися 105 бойових зіткнень

Він зазначив, що не дивлячись на постійне винищення ворожих артилерійських систем, у росіян немає дефіциту з боєприпасами.

Як повідомляв Укрінформ, на півдні відновилася інтенсивність штурмів й кількість ворожих обстрілів.

Фото: 60 окрема механізована Інгулецька бригада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-