В Єкатеринбурзі підпільники підірвали бійців Росгвардії - ГУР

В Єкатеринбурзі підпільники підірвали бійців Росгвардії - ГУР

Фото
Укрінформ
У місті російському Єкатеринбурзі 11 вересня пролунав вибух біля контрольно-пропускного пункту військової частини, в якій базуються військовослужбовці Росгвардії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України

«Акт відплати причетним до організації катівень на окупованих територіях України російським загарбникам здійснили у взаємодії з ГУР МОУ представники підпілля, яке діє проти путінського режиму на території держави-агресора», - йдеться в повідомленні.

За інформацією ГУР, виготовлений ними вибуховий пристрій уламкової дії загальною масою 6 кг приховано розмістили біля КПП росгвардійців. У результаті детонації був підірваний ворожий особовий склад, пошкоджень зазнала автомобільна техніка російських злочинців.

Читайте також: Британська розвідка показала фото наслідків атаки українських дронів на аеродром Маринівка

«Для ліквідації наслідків вибуху на місце прибули російські спецслужби, карети швидкої допомоги, у повітря був піднятий гелікоптер медичної евакуації», - зауважили розвідники.

Як повідомляв Укрінформ, у результаті спільної операції ГУР МОУ і Сил спеціальних операцій 10 вересня у Бєлгордській області Росії було здійснено мінування та підрив на залізничній ділянці «Старий Оскол — Валуйки».

Фото: ГУР

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-