Президент подякував бойовим бригадам ЗСУ, які поповнюють обмінний фонд

Президент подякував бойовим бригадам ЗСУ, які поповнюють обмінний фонд

Укрінформ
Володимир Зеленський подякував за хоробрість бойовим бригадам ЗСУ, які поповнюють обмінний фонд для України, зокрема в Курській області.

Як передає Укрінформ, про це глава держави повідомив у вечірньому зверненні.

«Провели ще один обмін. 103 захисники України повернуто з російського полону. Хлопці були в неволі ще з двадцять другого року – з перших місяців війни. Це воїни Збройних сил України, Національної гвардії, прикордонники, поліцейські, воїни інших елементів наших Сил оборони та безпеки України. Захисники, зокрема, Київщини, Донеччини – це і Маріуполь, і «Азовсталь», і інші частини області. Також захоплені в полон на Харківщині, Херсонщині», - розповів Президент.

Відео: ОП

Зеленський зазначив, що серед тих, кого повернули із полону, є захисники у тяжкому стані – після поранень. Усім їм буде надана необхідна допомога.

«Дякую нашій команді, яка займається обмінами. І дякую за хоробрість усім нашим бойовим бригадам, які поповнюють обмінний фонд для нашої держави. І зокрема, наша операція в Курській області дала необхідний поштовх», - підкреслив глава держави.

Читайте також: Сирський: Продовжуємо наповнювати обмінний фонд

Президент також відзначив державними нагородами воїнів-танкістів з нагоди їхнього професійного свята - Дня танкових військ України.

Він повідомив, що підписав відповідний указ.

«Я дякую кожному воїну, а також усім, без кого танкові війська не змогли б функціонувати, а це і хлопці-ремонтники, а також кожен, хто тренує наших танкістів і хто бореться в дипломатичній площині для того, щоб Україна отримувала бойові машини», - наголосив глава держави.

Як повідомляв Укрінформ, 14 вересня з російського полону вдалося повернути 103 українців.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-