Росіяни атакували Дніпровський район Херсона, четверо поранених

Росіяни атакували Дніпровський район Херсона, четверо поранених

Оновлено
Укрінформ
Російські війська атакували Дніпровський район Херсона. Поранень зазнали двоє людей. Згодом стало відомо ще про двох постраждалих.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Херсонської МВА Роман Мрочко, передає Укрінформ.

"Близько години тому російські окупанти з безпілотника атакували Дніпровський район Херсона. При цьому тілесні ушкодження отримали двоє людей", - йдеться у повідомленні

Як уточнив Роман Мрочко, постраждалі самі звернулися до медзакладу. У 65-річного чоловіка мінно-вибухова травма та уламкові поранення. Чоловік 62 років дістав уламкове поранення. Наразі обоє постраждалі дообстежуються.

Незабаром стало відомо про ще одну постраждалу внаслідок дронової атаки.

"До лікарні звернулася 22-річна жінка. В неї - вибухова травма, контузія та уламкове поранення ноги. Потерпілій надали необхідну допомогу та призначили амбулаторне лікування", - йдеться у повідомленні Херсонської ОВА.

Пізніше Роман Мрочко повідомив про ще одну постраждалу.

"34-річна жінка також постраждала внаслідок скиду ворогом вибухівки із дрона. У неї мінно-вибухова травма та контузія. Вона сама звернулася до медиків. Пораненій надана необхідна допомога. Далі проходитиме амбулаторне лікування", - написав Мрочко.

Читайте також: Війська РФ уночі та зранку вісім разів обстріляли прикордоння Сумщини

Як повідомляв Укрінформ, від отриманих травм після російського обстрілу Херсона 14 вересня у лікарні помер 60-річний місцевий житель.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-