Пакет допомоги від США включатиме засоби ППО та ракети до них - Чернєв

Пакет допомоги від США включатиме засоби ППО та ракети до них - Чернєв

Укрінформ
Сполучені Штати анонсували пакет допомоги для України, який включатиме засоби протиповітряної оборони та ракети до них

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини" розповів народний депутат, заступник голови комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Єгор Чернєв, передає Укрінформ.

"Ми бачимо, що наші партнери продовжують нам надавати пакет допомоги. Нещодавно був анонсований пакет від Сполучених Штатів, який якраз більшою мірою буде включати засоби ППО і ракети до таких засобів", - сказав Чернєв.

Він зазначив, що партнери знають про необхідність допомоги в захисті української критичної інфраструктури через терористичні атаки РФ, через що намагаються якомога більше постачати цих ракет.

"Ми розуміємо, що є певні обмеження і щодо виробництва, і по тому, що залишилося на складах, тому, на жаль, ми не маємо тисячі таких ракет, але певною мірою поповнюємо свої запаси через пакет-допомогу наших партнерів", - наголосив нардеп.

Читайте також: Глава військового комітету НАТО: Координація допомоги Україні є інвестицією у спільне майбутнє

Чернєв висловив сподівання, що план перемоги, який представить Володимир Зеленський на зустрічі з Джо Байденом, збігатиметься за більшістю пунктів із тим планом, який Білий дім нещодавно надав Конгресу Сполучених Штатів.

Як повідомляв Укрінформ, передача Росії іранських балістичних ракет може стати тригером для західних партнерів у справі надання Україні дозволу бити далекобійною зброєю по території РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-