Удар по російських складах у Тверській області: з’явились супутникові знімки

Удар по російських складах у Тверській області: з’явились супутникові знімки

Фото
Укрінформ
З’явились супутникові знімки, які зафіксували наслідки ударів дронами СБУ, ГУР та Сил спеціальних операцій по російських складах у Торопці Тверської області РФ.

Як передає Укрінформ, фото у Телеграмі опублікував проєкт журналістських розслідувань та аналітики “Схеми” українського бюро Радіо Свобода.

На супутникових знімках Planet Labs за 18 вересня видно масштабне задимлення на території військової частини №11777, яка відповідає за склад Головного ракетно-артилерійського управління Міністерства оборони РФ.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч проти 18 вересня дрони СБУ, ГУР та Сил спеціальних операцій знищили великий склад головного ракетно-артилерійського управління Міноборони РФ в населеному пункті Торопець Тверської області.

Читайте також: Спецпризначенці ГУР атакували російську базу безпілотників у Сирії - ЗМІ

На складі зберігалися ракети, призначені для оперативно-тактичних ракетних комплексів "Іскандер", тактичних ракетних комплексів "Точка-У", КАБи та артилерійські боєприпаси. 

Як повідомлялось, раніше російські ЗМІ повідомили, що у ніч на 18 вересня безпілотник влучив у склад боєприпасів у Тверській області РФ, населення частково евакуюють. 

Також про вибухи повідомили ще у чотирьох російських областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-