Зміни в Курській області та ситуації на сході: Зеленський заслухав доповідь Сирського

Зміни в Курській області та ситуації на сході: Зеленський заслухав доповідь Сирського

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський заслухав доповідь головнокомандувача Збройних сил України Олександра Сирського щодо змін ситуації в Курській області та на сході України.

Про це Зеленський повідомив у відеозверненні, передає Укрінформ.

"Сьогодні були дві доповіді головкома – спочатку тривала доповідь щодо всіх напрямків наших дій. Нашої оборони, наших наступальних кроків. Генерал Сирський доповів щодо змін ситуації в Курській області та нашої на це реакції. Сильної реакції. Кожен наш підрозділ там – молодці! Утримуємо ситуацію на нашому плацдармі в межах розрахунків. Максимальна увага і напрямкам на Харківщині та Донеччині – усьому нашому сходу. Покровськ, Торецьк, Курахове. Ми працюємо над посиленням, це стосується і зброї, і особового складу", - сказав Президент.

Відео: Офіс Президента

Також він зазначив, що провів розмови із міністром фінансів України та секретарем РНБО щодо коштів на ключові державні потреби, на оборону. "Ми маємо забезпечити все, що необхідно Україні", - додав Зеленський.

Читайте також: Військовий - про Курську операцію: Не все було так легко, як описують у ЗМІ

Як повідомлялося, на фронті від початку доби відбулися 103 бойових зіткнення, найгарячіше зараз на Курахівському та Покровському напрямках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-