Україні потрібна повноцінна далекобійність - Президент

Україні потрібна повноцінна далекобійність - Президент

Відео
Укрінформ
Президент України у вечірньому зверненні наголосив, що Україні потрібна повноцінна далекобійність.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у зверненні, оприлюдненому на сайті Президента.

«Якби ми могли всю нашу влучність спрямувати для захисту нашої держави, якби для цього було достатньо ракет і дозволів, які можуть надати партнери, ситуація загалом у війні була б значно краща для нашої безпеки – для безпеки України і всіх у світі, хто не хоче існувати в умовах таких агресій, як ця російська», - зазначив Зеленський.

Відео: Офіс президента

Він підкреслив, що українська влада переконує партнерів – і продовжить говорити про це наступного тижня, – що Україні потрібна повноцінна далекобійність.

«І не лише наші власні дрони, не лише наші власні ракети, які поки що не мають достатньої дальності, але й усе те, чим світ може бути убезпечений від терору, від Росії», - зазначив президент.

За словами Зеленського, наступний тиждень може стати багато в чому визначальним для того, щоб зупинити російський терор, цю агресію та щоб повернути нормальну безпеку.

«Відповідь на питання «Коли завершиться ця війна?» в тому, коли рішучість партнерів не відставатиме від того, що ми можемо робити для нашого захисту, для нашої незалежності, для нашої перемоги. Україна має перемогти в цій війні! Може перемогти. Але разом з усім світом. Наша чітка стратегія буде на столі у партнерів. У Президента Сполучених Штатів», - наголосив Зеленський.

Читайте також: Зеленський: Влучність на території ворога повертає війну додому в Росію

Як повідомляв Укрінформ, українська делегація на чолі із Президентом Володимиром Зеленським візьме участь у Саміті майбутнього, який відбудеться 22–23 вересня у штаб-квартирі ООН у Нью-Йорку, а також у щорічних дебатах високого рівня в межах відкриття 79-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН.

Зеленський проведе низку зустрічей, зокрема із президентом США Джо Байденом, віцепрезиденткою Камалою Гарріс і 45-м президентом Дональдом Трампом. Під час зустрічі з американським лідером він, зокрема, представить План перемоги.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-