Вночі та зранку російські війська 22 рази вдарили по прикордонню Сумщини

Вночі та зранку російські війська 22 рази вдарили по прикордонню Сумщини

Укрінформ
Російська армія вночі та вранці в понеділок, 23 вересня, 22 рази обстріляла прикордонні громади Сумської області, зафіксовані 30 вибухів

Про це у Телеграмі повідомила Сумська обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

За даними ОВА, обстрілів зазнали Верхньосироватська, Хотінська, Юнаківська, Білопільська, Краснопільська, Путивльська, Новослобідська, Попівська, Есманьська та Середино-Будська громади.

Середино-Будську і Есманьську громаду росіяни атакували FPV-дронами.

Путивльська, Хотінська, Новослобідська і Юнаківська громади зазнали авіаударів.

По Білопільській громаді ворог вдарив з артилерії і КАБами.

На територію Краснопільської громади загарбники скинули ВОГ з безпілотника та завдали авіаударів.

Читайте також: На Харківщині минулої доби внаслідок російських атак постраждали четверо людей

У Попівській громаді зафіксований ракетний обстріл.

Верхньосироватську громаду російські війська атакували безпілотниками типу Shahed.

За минулу добу російські війська здійснили 74 обстріли з різних видів озброєння прикордонних територій Чернігівської, Сумської та Харківської областей, унаслідок чого пролунало загалом 266 вибухів, передає пресслужба оперативного командування "Північ" у Фейсбуці.

У Чернігівській області під ворожим вогнем опинилися Миколаївка, Янжулівка, Заріччя, Баранівка, Млинок, Єліне, Михальчина Слобода та Пушкарі.

За попередніми даними, російська армія здійснювала атаки по них із FPV-дронів, мінометів, артилерії та скиду НВП з БПЛА.

У Сумській області під ворожим вогнем опинилися Мелячиха, Тур’я, Річки, Біловоди, Кіндратівка, Павлівка, Мезенівка, Угроїди, Журавка, Волфине, Порозок, Миропілля, Яструбине, Степок, Покровка, Велика Писарівка, Попівка, Лугівка, Олександрівка, Бувалине, Бруски, Малушине, Бунякине, Бояро-Лежачі, Вільна Слобода, Вовківка, Бобилівка, Ходине, Бачівськ, Соснівка, Шалимівка, Шалигине, Сидорівка та Яструбщина.

Попередньо встановлено, що загарбники атакували ці населені пункти із КАБів, FPV-дронів, скидів НВП з БПЛА, РСЗВ, мінометів та артилерії.

У Харківській області в Богодухівському районі в населених пунктах Тимофіївка та Відродженівське зафіксовано 22 вибухи, унаслідок використання скидів з БПЛА.

За даними ОК "Північ", унаслідок обстрілів поранено двоє цивільних людей на Чернігівщині. Також пошкоджений житловий будинок.

Як повідомило Головне управління національної поліції Чернігівської області, внаслідок ворожих атак поранені двоє мешканців Семенівської громади Новгород-Сіверського району – цивільні чоловіки віком 60 та 55 років, їх госпіталізовано до лікарні.ї

У поліції додали, що у Городнянській громаді Чернігівського району російськими обстрілами пошкоджені будівлі сільгосппідприємства і два житлові будинки.

Як повідомляв Укрінформ, ввечері 22 вересня російські війська завдали ударів по Конотопу на Сумщині.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-