Розстріли загарбниками цивільних відбуваються буквально на кожному напрямку фронту - військовий

Розстріли загарбниками цивільних відбуваються буквально на кожному напрямку фронту - військовий

Відео
Укрінформ
Розстріли російськими загарбниками цивільних громадян відбуваються буквально на кожному напрямку фронту.

Про це в черговій програмі проєкту «Командири нашої перемоги» розповів командир відділення взводу безпілотних літальних апаратів Андрій Кисельов, який брав участь у звільненні Херсонщини та обласного центру.

«В Олександрівці росіяни весь день збирали колону людей, випустили і потім розстріляли. Я це все бачу. Мені хотілось якось допомогти, але недоцільно було. Це, напевно, найважчий період служби», – зауважив Кисельов та додав, що якби вони з побратимами і намагалися щось зробити для порятунку тих людей – їх би самих вже не було в живих. До того ж, вони видали б інших бійців.

Також Кисельов розповів, що ворожі підрозділи, які воювали на Херсонщині, були різні: потужні та бойові, змішані, також траплялися бойовики «ДНР» та буряти. Дисципліни в окупантів не було. «Вони один в одного любили постріляти. Непідготовлене військо, вони не знали, чого вони сюди приїхали. Росіяни прийшли грабувати та наживатись на людському горі», – ділиться Кисельов.

Більше історій з життя та служби Андрія Кисельова можна почути у повному інтерв’ю з циклу нового проєкту «Командири нашої перемоги» на Ютуб-каналі Укрінформу.

Читайте також: Офіцер ЗСУ: На війні найважливіше - не фізична підготовка, а сильний дух

Як повідомлялося, Укрінформ започаткував серію програм «Командири нашої перемоги» про представників командної ланки ЗСУ. Під час інтерв’ю глядачі більше дізнаються про командирів, від яких залежить не лише успішне виконання бойових завдань, а й життя бійців. Це – офіцери, за плечима яких бойовий досвід, здобутий у складних військових операціях; командири, на яких рівняються бійці та які ведуть до Перемоги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-