Або держава виховує вмотивованих людей, або нам потрібна наймана армія - військовий

Або держава виховує вмотивованих людей, або нам потрібна наймана армія - військовий

Відео
Укрінформ
Найпростіший спосіб для держави мати вмотивований людський ресурс – виховувати молоде покоління, яке з часом замінить нинішніх військових.

Таку думку висловив командир роти 244-го батальйону 112-ї окремої бригади сил ТРО Володимир Бездітний (позивний «Крим») у програмі «Станція Краматорськ», яка вийшла 25 вересня на Ютуб-каналі Укрінформу.

«Давайте створимо найману армію, де люди будуть мотивовані грошима. Приберемо купу безпідставних мобілізаційних заходів, "немобілізаційних" людей… Давайте наберемо якихось хлопців, які готові воювати, умовно, за гроші. Ми просто не будемо брати тих людей, які не можуть воювати», – апелює військовий у відповідь на запитання, де брати вмотивованих людей.

На його думку, швидко знайти таких людей для армії майже неможливо, а найпростіший спосіб – це проводити виховний процес серед дітей та студентів.

«Ми кажемо, де брати ресурс? Виховувати молоде покоління, яке замінить нас, якщо ми доживемо до цього часу. В кожному суспільстві є каста воїнів, їх просто треба дістати, оплатити або одягнути – нехай воюють», – вважає Бездітний.

Читайте також: Військовий: В армії не треба перебирати міру із «залізною» дисципліною

Володимир Бездітний узяв собі позивний «Крим», бо він родом з півострова і жив там до анексії. У Криму він працював слідчим, але з приходом окупантів не зрадив Україну, залишив службу і переїхав до Києва, де з нуля започаткував успішний бізнес. Від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну пройшов шлях від рядового піхотинця до командира роти.

Як повідомлялося, «Станція Краматорськ» – це спільний продукт Укрінформу та Центру протидії з дезінформацією при РНБО. Головна мета проєкту – через відверту розмову показати особисту життєву історію героя та водночас висвітлити основні російські ІПСО на тему армії та війни.

Ведучі програми Костянтин та Влада Ліберови – документальні фотографи, які фіксують події в Україні з перших днів повномасштабного вторгнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-