Байден у четвер оголосить про новий пакет військової допомоги Україні

Байден у четвер оголосить про новий пакет військової допомоги Україні

Укрінформ
Президент США Джо Байден заявив, що вже завтра оголосить про виділення нової допомоги Україні у сфері безпеки й оборони.

Про це він заявив під час оголошення Спільної декларації з підтримки відновлення та відбудови України, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Я сповнений рішучості забезпечити, щоб Україна мала те, що їй потрібно для перемоги у її боротьбі за виживання. Завтра я оприлюдню низку заходів для посилення підтримки українських військових»,- сказав глава Білого дому.

Водночас він зазначив, що майбутня перемога України передбачає набагато більше зусиль, крім боротьби на полі бою. За його словами, йдеться також про забезпечення вільного й незалежного майбутнього України, заради якого її народ так багато пожертвував.

Читайте також: Україна отримає всю ухвалену Конгресом допомогу до кінця каденції Байдена - Пентагон

Як повідомляв Укрінформ, у середу лідери «Групи семи» та країн-партнерів ухвалили Спільну декларацію з підтримки відновлення та відбудови України. Документ передбачає подальшу військову, економічну й гуманітарну допомогу Україні як у короткій перспективі, так і на повоєнний період.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-